Medical Portal. Ziekte, Symptomen, Behandeling
Hoofd- » Vragen en antwoorden » Vragen en antwoorden

Kan Lamisil bijwerkingen zoals rugpijn en spierpijn veroorzaken?

Vraag: Hallo health-root, ik eindigde voor ongeveer Een half jaar geleden vond een behandeling met lamisil voor mijn nagelschimmel plaats tijdens de militaire dienst 30 jaar eerder - en mijn nagels zijn ongelooflijk mooi geweest - gewoon in staat om na al die jaren weer blote tenen in de sandalen te dragen zonder me te schamen voor lelijke spijkers. (I aangevuld overigens behandeling met tea tree olie, die mild fungicide moet zijn wanneer ik 5-8 jaar voordat je probeert een andere behandeling, die helaas niet).

Lees Verder →

Kan Molkosan worden gebruikt om nagelschimmel te genezen?

Vraag: Beste Merete, ik heb in Gezondheid gelezen dat Molkosan zou moeten helpen tegen spijkerschimmel, klopt dat? Ik heb het niet eens geprobeerd. Groeten die men vraagt. Antwoord: Geachte vraagt. U vraagt ​​of Molkosan kan worden gebruikt om nagelschimmel te genezen. Molkosan bevat geconcentreerde kaaswei. Eerst en vooral is het belangrijk dat u door uw arts of een dermatoloog nagaat of u nagel schimmel heeft.

Lees Verder →

Ik kan lamisil niet verdragen

Vraag: Hallo health-root, ik gebruikte lamisil voor ongeveer. 1 maand. Maar toen was een zeer heftige aanval van netelroos, en mijn dokter zei dat het was lamisilen kon ik niet tolereren. Mijn vraag is, wat moet ik doen om mijn tepelkot te worden? Het is nu begonnen zich naar andere nagels te verspreiden. Waar ik het meest bang voor ben, is dat ik mijn familie zou hebben besmet!

Lees Verder →

Nedsunken baarmoeder na de geboorte

Vraag Beste Netwerkarts Het is bijna een maand geleden dat ik mijn lieve jongen kreeg. Ik heb wat urinatie-genen gehad en overleg met mijn eigen arts. Hij maakte een gynaecologisch onderzoek en zei dat ik een ingetogen baarmoeder had en verwees naar een gynaecoloog. Maar eerst in een maand. Nu ben ik ongerust wat is het?

Lees Verder →

Kan er ook nagelschimmel op de vingernagels voorkomen?

Vraag: Hallo health-root Kan nagel schimmel ook voorkomen op uw vingernagels. Mijn duimnagel lijkt op de afbeeldingen getoond door teennagels. De sites met de aanvallen zijn echter bruin tot zwart en niet leuk / roodachtig. Wat kan er mis zijn als er geen spons is? Ik kan je ook laten weten dat ik een tuinman ben en daarom veel met land werk en geïnteresseerd ben om te weten of dat de reden is.

Lees Verder →

Hoe wordt nagel schimmel behandeld?

Vraag: Beste health-root, wanneer ik in Japan woon, kan ik geen behandeling in DK verdienen. Omdat het moeilijk is om met Japanse artsen te communiceren, zou ik de naam willen vragen van welk medicijn ik aanbeveel te zeggen dat ik naar een Japanse arts kan gaan en hem kan aanbevelen. Antwoord: eer vraagt. U wilt informatie over opties voor de behandeling van nagelschimmel.

Lees Verder →

Kan nagelschimmel worden genezen door de zieke nagel te verwijderen

Vraag: Beste Merete, ik heb spijker schimmel op de juiste grote maan. In plaats van de tijdrovende en dure behandeling voort te zetten, kun je dan niet alleen de nagel laten aftrekken tijdens lokale anesthesie? Met vriendelijke groet S. Antwoord: Geachte vraagt. U wilt weten of u nagelschimmel kunt genezen door de zieke nagel te verwijderen. Eerder behandelde u nagelschimmel, zoals u suggereert, door de nagel te verwijderen en vervolgens de huid te behandelen met lokale fungiciden.

Lees Verder →

Kan psoriasis in nagels en nagelschimmel worden verward?

Vraag: Beste Merete, Ik ben benieuwd of nagelschimmel iets met psoriasis kan doen? Met vriendelijke groeten, vraagt ​​men. Antwoord: Geachte vraagt. Ja, psoriasis in nagels en spijkerzwam kan op elkaar lijken. Het is niet altijd mogelijk om vanaf de nagel veranderingen te maken om alleen de twee ziekten te onderscheiden.

Lees Verder →